Завершення сезону Кубка світу з біатлону — дивіться на Суспільне Херсон

Завершення сезону Кубка світу з біатлону — дивіться на Суспільне Херсон

12 бер. 2024

З 14 по 17 березня у канадському Кенморі відбудеться дев’ятий, завершальний етап Кубка світу з біатлону сезону 2023–2024. Наживо перегони транслюватимуть телеканал Суспільне Спорт, Суспільне Херсон, інші місцеві телеканали Суспільного Мовлення (Суспільне Чернівці, Суспільне Івано-Франківськ, Суспільне Вінниця тощо) і сайт Суспільне Спорт.

У програмі змагань цього тижня — жіночі й чоловічі спринти, гонки переслідування та масстарти.

Графік трансляцій перегонів на платформах Суспільного:

  • спринт, жінки — 14 березня, 18:40;
  • спринт, чоловіки — 15 березня, 18:40;
  • гонка переслідування, жінки — 16 березня, 19:10;
  • гонка переслідування, чоловіки — 16 березня, 23:10;
  • масстарт, жінки — 17 березня, 19:10;
  • масстарт, чоловіки — 17 березня, 23:20.

Читайте також: З міжнародної телеверсії «Оскар» вирізали перемогу «20 днів у Маріуполі»

Коментують біатлон на Суспільному Андрій Столярчук, Владислав Шалота, Андрій Сухецький та Ігор Астапенко.

Напередодні останнього етапу, у загальному заліку Кубка світу найвище з українок розмістилася Юлія Джима — 23 місце. Також до 30 найкращих входить Анастасія Меркушина — 30 місце. У чоловічому заліку найвище серед українців піднявся Дмитро Підручний — 37 місце.

У жіночому заліку Кубка націй жіноча збірна України посідає 9 місце. Чоловіча збірна України посідає 11 місце. Підсумкові місця у заліку Кубка націй впливають на кількість квот в особистих гонках наступного сезону: місця з 6 по 10 гарантують п’ять квот, з 11 по 17 — чотири квоти.

Зазначимо, що Суспільне Мовлення є офіційним транслятором змагань IBU (International Biathlon Union) в Україні. У сезоні 2023–2024 платформи Суспільного Мовлення показали змагання Кубка світу, Чемпіонату світу, Чемпіонату Європи, Кубка IBU, а також Чемпіонат світу серед юнаків та юніорів.

Ексклюзивні трансляції дивіться на телеканалі Суспільне Спорт, місцевих каналах Суспільного Мовлення та на сайті Суспільне Спорт.

Суспільне Спорт — велика мультимедійна платформа, що охоплює телеканал, сайт та соціальні мережі. Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт та національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Маємо Суспільне Медіатеку — платформу унікальних відео та аудіо Суспільного від 1950-х і до сьогодні. Захищаємо свободи в Україні.

На Херсонщині 一  це телеканал Суспільне Херсон, Українське Радіо Херсон та цифрові платформи: