Різдвяні богослужіння на Суспільне Херсон

Різдвяні богослужіння на Суспільне Херсон

21 гру. 2023

У Різдвяний святвечір та на Різдво, 24 та 25 грудня, телеканали Суспільного Мовлення транслюватимуть наживо богослужіння українських церков. Глядачі зможуть побачити нічні та ранкові служби Православної церкви України, Української греко-католицької церкви та Римсько-католицької церкви в Україні.

Окрім того, ввечері 24 грудня відбудеться трансляція Нічної Різдвяної Меси у Ватикані під проводом Святішого Отця Франциска, а вдень 25 грудня — Різдвяного привітання й Апостольського благословення для Рима й цілого світу з площі Святого Петра в Римі.

  • Неділя, 24 грудня

Телеканал Суспільне Культура

16:45 — Всенічне бдіння Православної церкви України у Навечір’я Різдва Христового. Трансляція з Михайлівського золотоверхого собору.

19:45 — Велике повечір’я з Литією Української греко-католицької церкви у Навечір’я Різдва Христового. Трансляція з Патріаршого собору Воскресіння Христового. 

21:15 — Нічна Різдвяна Меса (Пастирка) Римсько-католицької церкви в Україні з храму Святого Олександра в Києві.

22:45 — Нічна Різдвяна Меса (Пастирка) під проводом Святішого Отця Франциска. Трансляція з базиліки Святого Петра у Ватикані.

  • Понеділок, 25 грудня

Місцеві канали Суспільного Мовлення

07:00 — Різдвяна утреня та Архиєрейська Божественна Літургія Української греко-католицької церкви з Патріаршого собору Воскресіння Христового.

Телеканал Суспільне Культура

9:00 — Різдво Господа Бога і Спасителя нашого Ісуса Христа Православної церкви України. Трансляція з Софійського собору.

12:00 — Різдвяна Свята Меса Римсько-католицької церкви в Україні з храму святого Олександра. 

13:30  —  Різдвяне привітання й Апостольське благословення для Рима й цілого світу «Urbi et Orbi» Святішого Отця Франциска з площі Святого Петра в Римі. 

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт і національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Захищаємо свободи в Україні.

На Херсонщині 一  це телеканал Суспільне Херсон, Українське Радіо Херсон та цифрові платформи: