Груповий етап Чемпіонату світу з футболу серед жінок — розклад 2-го туру на Суспільне Херсон

Груповий етап Чемпіонату світу з футболу серед жінок — розклад 2-го туру на Суспільне Херсон

24 лип. 2023

В Австралії та Новій Зеландії триває Чемпіонат світу-2023 з футболу серед жінок. З 25 по 30 липня відбудуться матчі другого кола групового етапу. Прямі трансляції поєдинків покажуть Суспільне Херсон та місцеві телеканали Суспільного Мовлення (це Суспільне Кропивницький, Суспільне Вінниця, Суспільне Черкаси та інші) та сайт Суспільне Спорт.

Читайте також: Суспільне продовжує трансляції Чемпіонату світу з водних видів спорту в Японії

Пропонуємо ознайомитися із графіком трансляцій першого туру групового етапу на сайті Суспільне Спорт і Суспільне Херсон та місцевих каналах Суспільного Мовлення. Сайт Суспільне Спорт покаже всі матчі. В дужках буде вказана інформація про трансляцію і на Суспільне Херсон та місцевих телеканалах Суспільного Мовлення.

25 липня

26 липня

27 липня

28 липня

29 липня

30 липня

Нагадаємо, Чемпіонат світу серед жінок триватиме до 20 серпня.

Ексклюзивні трансляції на Суспільне Херсон та місцевих каналах Суспільного Мовлення та на сайті Суспільне СпортРадіо Промінь — інформаційний партнер спортивного сезону на Суспільному.

Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах