"Твоя Країна Fest" відбудеться за підтримки Суспільного Херсона

27 чер. 2019

1 липня на центральній набережній Скадовська відбудеться ІІ Всеукраїнський музичний фестиваль "Твоя Країна Fest". У ньому візьмуть участь відомі виконавці: Фома та гурт "Мандри", "Друга ріка", інструменталісти Gypsy Lyre, Марія Бурмака й Іванка Червінська. 

Херсонська філія UA: Суспільне мовлення — інформаційний партнер події.

"З організаторами фестивалю нас об’єднують спільні прагнення. Дуже важливо, аби в прикордонному регіоні, а ми межуємо з Кримом, якнайчастіше чули українську пісню і українське слово. "Твоя країна Fest"  у Скадовську це чудова нагода донести його не лише до жителів Херсонщини, а ще й до відпочивальників з інших регіонів та країн. А для прихильників  гуртів "Мандри", "Друга ріка", Gypsy Lyre, співачок Марії Бурмаки та Іванки Червінської то справжнє свято. І ми радіємо, що беремо в ньому участь", — зазначив продюсер Херсонської філії Суспільного Василь Середюк.

Усі концерти фестивалю "Твоя Країна Fest" — безкоштовні.

Онлайн-трансляцію можна буде переглянути на Facebook-сторінці телеканалу "Скіфія". Також команда Суспільного Херсона робитиме записи на фестивалі, що згодом вийдуть в ефір телеканалу "Скіфія" та UA: Українське радіо Херсон.

"Ми дуже хочемо, аби події "Твоя Країна Fest" могли побачити та почути якомога більше глядачів і слухачів Суспільного, — говорить Василь Середюк. — Тому будуть стріми найяскравіших моментів, інтерв’ю із зірками й, звісно, багато класної української музики. Наша команда готова до якнайповнішого висвітлення фестивалю”.

Нагадаємо, з 15 червня прикордонними регіонами мандрує фестиваль "Твоя Країна Fest". Концерти вже відбулися в Коростені, Чернігові, Сумах та Шостці. 28 червня фестиваль пройде в Бердянську, 1 липня — у Скадовську, 4 липня — у Чорноморську.