У Херсонській області відновлено мовлення Радіо Промінь

У Херсонській області відновлено мовлення Радіо Промінь

19 тра. 2023

17 травня відновлено мовлення музичної радіостанції Суспільного Мовлення — Радіо Промінь — у Бериславському районі Херсонської області на частоті 98,5 FM.

«Через обстріли, періодичні знеструмлення міст і зникнення зв’язку радіо залишається інколи єдиним джерелом інформації для нашої аудиторії. Тому мовлення наших радіостанцій у деокупованих і прифронтових районах — наш пріоритет», — зазначив член правління Суспільного, відповідальний за платформи радіо, телебачення та діджитал, Дмитро Хоркін.

Читайте також: «Слова, реабілітовані музикою» — поезія репресованих на Радіо Промінь

Також Дмитро Хоркін зауважив, що журналісти обласних редакцій радіо у філіях Суспільного щодня виходять у загальнонаціональний та обласний ефір Українського Радіо, аби оперативно передавати важливу інформацію прямо з місця подій. 

Сигнал Українського Радіо у Бериславському районі Херсонської області можна почути на частоті 103 FM, у місті Херсоні — на частоті 100,6 FM

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший, Суспільне Культура, супутниковий телеканал Суспільне Новини й радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також 24 місцеві мовники. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.