“Виборчий округ: Співбесіда” — передвиборче ток-шоу  з кандидатами-мажоритарниками в етері Суспільного Херсона

“Виборчий округ: Співбесіда” — передвиборче ток-шоу з кандидатами-мажоритарниками в етері Суспільного Херсона

24 чер. 2019

З 3 липня Херсонська філія Суспільного запрошує кандидатів у народні депутати за одномандатними виборчими округами (мажоритарників) на дискусію в прямому етері ток-шоу “Виборчий округ: Співбесіда”.

Восени 2018 року в етері регіональних філій Суспільного мовника стартувала суспільно-політична передача "Виборчий округ", завданням якої стало налагодження якісного діалогу між народними депутатами та їхніми виборцями, а також аналіз професійної діяльності депутатів.

Перед позачерговими парламентськими виборами регіональні суспільні мовники в новому форматі — “Співбесіди” — мають на меті надати інформацію про місцевих кандидатів у депутати-мажоритарники, їхні передвиборчі програми, дізнатися в учасників перегонів, як вони бачать вирішення болючих проблем регіону, аби виборці могли зробити виважений самостійний вибір.

У кожному випуску ток-шоу “Виборчий округ: Співбесіда” відбудеться дискусія з кандидатами в народні депутати України відповідного округу щодо їхньої мотивації, передвиборчої програми, компетентності та обізнаності з викликами регіону.

Регіональні команди Суспільного ведуть активну підготовку до старту програм: запрошують кандидатів, аналізують їхні передвиборчі програми, збирають запитання від експертів і місцевих мешканців.

«Ми зовсім по-іншому підійшли до висвітлення передвиборної кампанії. Тепер на каналі не буде довгих, занудних інтерв’ю із вихвалянням  кандидатів, програм про їх «здобутки» та ін. Ми разом з усіма філіями включилися у роботу над новим контентом. Проєкт «Виборчий округ: Співбесіда» - це ще один виклик для нас усіх і можливість вкотре довести, що Суспільне працює для суспільства. Всі кандидати - у рівних умовах. Експерти проаналізують їх програми, а жителі округів поставлять запитання, які їх хвилюють. І це ще не все. Обіцяємо – буде цікаво! Дякую нашій команді – людям,  які відмовилися від відпусток і щоденно збирають інформацію про кандидатів, відшукують їх контакти, вивчають ситуацію на округах і проводять опитування. Вірю, що наш новий контент допоможе поповнити лави прихильників Суспільного», - розповів продюсер Херсонської філії Суспільного Василь Середюк.

Випуски “Виборчий округ: Співбесіда” стартують з 3 липня о 17:20 на телеканалі «Скіфія», у радіоверсії — на хвилях UA: Українського радіо Херсон, а також на діджитал-платформах Херсонської філії Суспільного. Стежити за розкладом можна на сайті філії.