Суспільне Херсона запускає програму «Радіодень»

Суспільне Херсона запускає програму «Радіодень»

1 бер. 2019

1 березня о 12:15 на радіо і телебаченні Херсонської філії Суспільного вийде програма «Радіодень». Команда філії облаштувала віжн-студію для трансляції наживо програми «Радіодень» не лише на радіохвилях, а й у телеефірі.

Завдяки встановленому телевізійному обладнанню в технічномодернізованій студії UA: Українського радіо. Херсон у радіослухачів "Радіодня" тепер є можливість не лише почути, але й побачити ведучих та гостей у прямому ефірі телеканалу «Скіфія», ставити запитання й брати активну участь в обговоренні у коментарях. Для тих, хто не зможе побачити чи почути ефір наживо — є можливість переглянути його на сторінці UA: Українське радіо. Херсон у Facebook.

«Ми маємо нові виклики і тому радіємо. Ми любимо експериментувати і дивувати своїх телеглядачів та слухачів. Тому з березня команда UA: Українського радіо. Херсон виходить у телепростір з новим спільним проектом «Радіодень». Це програма, де ведучі щодня у прямому ефірі обговорюватимуть важливі  питання міста та області», — розповів продюсер Херсонської філії Суспільного Василь Середюк.

За словами лінійної продюсерки UA: Українського радіо. Херсон Наталі Шклярук було проведено серйозну підготовку, аби проект «Радіодень» виглядав достойно і на телевізійному екрані.

«Дякую колегам із телебачення, які допомогли облаштувати студію та налаштувати телевізійне обладнання, а також своїм колегам-радійникам, які з таким ентузіазмом взялися за роботу над новим проектом», — подякувала Наталя Шклярук.

У першій програмі «Радіодень» можна буде почути й побачити обговорення про зафіксовані на Херсонщині випадки жорстокого поводження з тваринами та яке покарання для тих, хто це робить, а також чи потрапляють до притулку тварини, з якими жорстоко поводилися і яка їх подальша доля.

Поставити свої запитання до гостей програми можна буде протягом прямого ефіру за телефоном радіостудії: (0552) 42 10 06, (095) 922 43 31 (вартість дзвінків згідно з тарифом вашого оператора).

Нагадаємо, почути програму "РадіоДень" можна по буднях о 12:15 на хвилях UA: Українського радіо. Херсон у Чонгарі – 100.7, Херсоні – 100.6, Новотроїцькому – 102.8 та Василівці – 105.8. Дивитися можна на сторінці у Facebook, а також в ефірі телеканалу «Скіфія».