В Херсонській філії Суспільного відбувся випуск першої програми навчання

В Херсонській філії Суспільного відбувся випуск першої програми навчання "Практикум на Суспільному"

29 січ. 2019

25 січня у приміщенні контакт-центру Херсонського суспільного мовника учасники програми «Практикум на Суспільному» отримали сертифікати про успішне проходження навчання у різних підрозділах Херсонської філії Суспільного. Із закінченням практики учасників проекту привітали продюсер філії Василь Середюк,  головна редакторка ТО Бюро новин Наталя Верлата та менторка Ірина Євстаф’єва.


 

Суспільний мовник вперше відкрив набір студентів на програму "Практикум на Суспільному" у 14-ти регіональних філіях. Пройти "Практикум на Суспільному" можна було у Вінниці, Дніпрі, Запоріжжі, Івано-Франківську, Луцьку, Львові, Миколаєві, Одесі, Сєвєродонецьку, Тернополі, Хмельницькому, Херсоні, Чернівцях і Чернігові.

Керівництво Херсонського суспільного мовника розглянули 11 заявок, провели 10 співбесід і відібрали для проходження практики 10 студентів. 

 

Під час "Практикуму" студенти дізналися про структуру та принципи роботи Суспільного мовлення. Вони допомагали у зйомках та записах теле- та радіопрограм, підготовці різноманітних проектів, спробували свої сили у виробництві контенту. Зокрема, навчання відбувалося у таких підрозділах філії: ТО Бюро новин, творча група «Ранок» та творча група програм радіо.

Ірина Євстаф’єва відзначила дисциплінованість всіх практикантів, їх бажання набути досвід , а також повагу, з якою вони ставляться, до нашої професії.     

«Практика допомогла мені набути величезний досвід, познайомитись із різними видами мас-медіа. Я працював у дружніх командах, під керівництвом справжніх професіоналів. Можливість проходити практику на «Скіфії» є величезним внеском до кар’єри», - зазначив випускник «Практикуму на Суспільному» Євгеній Базилевич.

 «Надзвичайно вдячний «Скіфії» за знайомство з новою, сучасною професією та можливість вдосконалити навички комунікації та спілкування. Для мене – це гарна нагода засвоїти  нові знання. Бажаю усьому колективу нових творчих здобутків!», - подякував випускник «Практикуму на Суспільному» Ілля Мосунов.

Наприкінці свята Василь Середюк, крім побажань подальших успіхів, сказав, що у Херсонській  філії подібний проект відбувся вперше і колектив дуже радий, що троє із практикантів отримали пропозицію залишитися на постійну роботу.